De gemeenschap

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Wereldmars in Nederland

De wereldmars doet 1,2 en 3 november Nederland aan.
logoNL0409.jpg

Beste mensen,

 

De campagne in Nederland is al zeker een jaar bezig. Vooral het verzamelen van steunbetuigingen aan de WereldMars is constant aan de orde. Deze steunbetuigingen kunnen ook via de website gedaan worden. Verder hebben we een WereldMars hyves opgezet waar we proberen alle informatie up to date te houden.  Indien u zich geroepen voelt ons te komen versterken neem dan contact op met Peter Noordendorp peternoordendorp@cs.com / 020-6938005.

 

En dan nu over de Mars in Nederland. Op 1,2 en 3 November a.s. zal een deel van het kernteam dat in de mars over de wereld loopt Amsterdam aandoen. We zijn ervoor aan het zorgen dat op deze 3 dagen zullen er in verschillende steden een officieel ontvangst van het team zal plaatsvinden, i.e. officieel ontvangst door de burgemeesters en/of andere officials van de betreffende steden. Vooralsnog staan Den Haag en Rotterdam bovenaan de lijst. Verder zullen we dan ook een zo groot mogelijk publiekelijk ontvangst proberen op te zetten in de vorm van een manifestatie met optredens, toespraken, shows, minimarsen enz.enz.. Zo’n manifestatie zullen we ook aanstaande 2 oktober neer gaan zetten in Amsterdam. Op 2 oktober start de WereldMars in Wellington  Nieuw-Zeeland, op deze dag zullen in steden over de hele wereld startmanifestaties gehouden worden.

Op 2 oktober zal in Amsterdam een manifestatie neergezet worden in samenwerking met verschillende organisaties die allemaal hun steentje zullen bijdragen. Ook zullen er optredens zijn van allerlei muzikale aard evenals dans en zang. Verschillende activiteiten zullen de Dam die dag bezetten, waaronder een modeshow en on the spot schilderen. Als klap op de vuurpijl zullen er al 5 minimarsen worden gelopen vanuit verschillende plekken in Amsterdam naar de Dam toe. Deze minimarsen zullen stuk voor stuk worden ontvangen op het plein. Het staat hier ook vrij u aan te sluiten! De vertrekplaatsen zullen z.s.m. duidelijk gemaakt worden.

 

Route:

De studenten ekklésia Maastricht zal op 2 oktober aankomen in Sittard, zij lopen met een groep van ong. 10 studenten vanuit Maastricht naar Sittard. Routes voor 1,2 en 3 November hebben we nog niet. Wel is het zo dat in Rotterdam, Den Haag en Almere al initiatieven zijn gelanceerd. Het staat u geheel vrij u bij deze initiatieven aan te sluiten, maar het zou natuurlijk nog mooier zijn wanneer u (alleen of met anderen) zelf een route binnen Nederland zou kunnen opzetten! Alles staat vrij, zolang voor iedereen die wil een route wil doen alle doelen duidelijk zijn. Wanneer er interesse is voor het opzetten van een route, maar het hoe en wat niet helemaal duidelijk is, kunt u gerust bellen/ mailen enz.. We begeleiden u graag.

 

 


DEVELOPMENT MODE