De gemeenschap

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?

ronde tafel

bijeenkomst met geinteresseerden om te praten over de Wereld Mars en gezamelijke activiteiten het komend jaar te bespreken
logoNL0409.jpg


hallo lieve mensen

 

In deze laatste dagen van 2008 kijken we met een goed gevoel terug naar het afgelopen jaar. Voor ons een bijzonder jaar, omdat we in de praktijk hebben kunnen brengen, wat we al een tijdje willen: samenwerken.

 

Met een aantal organisaties hebben we dit jaar verschillende activiteiten ondersteund en opgezet. Elke organisatie bleek uniek en het heel anders, maar samen hadden we een doel gemeen: een wereld zonder oorlog en geweld. En dat is bijzonder. Want hoe vaak zien en herkennen we niet de neiging om eerder de organisatie dan het doel voorop te stellen? Voor ons heeft het in ieder geval een continue reflectie teweeg gebracht om verschillende vormen te accepteren en tegelijkertijd heel duidelijk de richting naar het doel voor ogen te houden.

 

In deze laatste dagen van 2008 kijken we vooruit. Vooruit naar een jaar met nog meer samenwerking wereldwijd. Bij ons staat in 2009 de wereldmars centraal: een reis van activiteiten door de hele wereld, georganiseerd door veel verschillende organisaties, maar met één doel: vrede en geweldloosheid.

 

Natuurlijk willen we graag weten of je/jullie de WereldMars ook willen ondersteunen of promoten, en op welke manier en of we daarbij ook samen dingen gaan doen.

 

Dat betekent dat het komende jaar nog uitdrukkelijker samenwerking  op de agenda komt te staan. We willen daarmee ook al eerder beginnen: bij het opstellen van onze jaarkalender. We willen kijken in hoeverre we onze jaarkalender kunnen afstemmen met jullie jaarkalender, zodat we wederzijds elkaars activiteiten kunnen ondersteunen en versterken.

 

 

We willen jullie daarom uitnodigen voor een rondetafelgesprek.

Het rondetafelgesprek zal plaatsvinden op woensdag 21 januari om 20.30 in de Meevaart/Stichting Assadaaka (Balistraat 48a Amsterdam-Oost/Zeeburg). Zouden jullie je vooraf hiervoor kunnen aanmelden?

  

Met vriendelijke groet,

 

Namens vereniging de Gemeenschap

 

Arash Faizi

Chloe Noordendorp

Manuel Schreurs

Lory Tasma

 

amsterdam@degemeenschap.info

Tel 02 693 80 05

 

 


DEVELOPMENT MODE